LIMA

I starten var … harmonien mellem Yin og Yang!

Ved Limas oprindelse var der to mænd, der mødte og inspirerede hinanden: Pierre Gevaert, Limas belgiske grundlægger, og Georges Ohsawa; den japanske grundlægger af makrobiotik.

Georges troede på Yin og Yangs filosofi, som er baseret på et hovedprincip: harmonien mellem modsatte, men komplementære elementer. Han ville anvende dette princip på alt og især til ernæring.

Inspireret af Georges ideer besluttede Pierre sig i 1957 for at skabe et brand af naturlige, plantebaserede produkter. Og Lima blev født, opkaldt efter Georges’ hustru. Kort tid efter blev de første Lima -produkter lanceret. Lækker, sund og inspireret af Japan, vores Yannoh, vores Tamari, vores Tahin eller vores kornkager blev hurtigt ikoniske. De blev fulgt af mange andre. Ligesom den første risdrik i Europa i 1991 kaldet Rev’Riz, “Dream Rice” på fransk. Drømmen fortsætter: Harmonien mellem Yin og Yang er stadig i hjertet af Lima.

Harmoni med naturen

Lima produkter er 100% økologisk certificerede og overholder europæiske økologiske regler. Lima går endnu længere ved at respektere det franske AB Label og den belgiske Biogarantie.

Lima går længere end lovkrav og etiketter. Lima Expert Lab er her for at teste og garantere, at vores produkter er af højeste kvalitet.

Harmoni med andre

At leve i harmoni med dyr er hjertet af Lima. Lima har fremmet vegansk kost og har altid kun produceret 100% vegetariske produkter.

En plantebaseret kost er en fantastisk måde at finde ernæringsmæssig harmoni, mens du passer på vores planet. Vidste du, at du ved at spise vegansk drastisk reducerer dit CO2 -fodaftryk?

Harmoni med dig selv

Lima har altid betragtet ernæring som nøglen til indre harmoni og sundhed. Lima blev skabt i 1957 af visionære, der var overbevist om der var forbindelse mellem kost og helbred.

Harmoni er personligt. Alle skal finde sin egen personlige ernæringsmæssige harmoni under hensyntagen til kroppens specifikke behov.

The Original

Lima Rice Drink Original er en velsmagende og lækker drink baseret på ris. Det er 100% vegetabilsk baseret uden tilsat sukker, indeholder naturlige sukkerarter, der forekommer under fermenteringen af risen. Herved sker en transformation af risstivelsen til sukker.

Ingredienser:
Vand, ris (15%), økologisk solsikkeolie, havsalt, økologisk naturlig vaniljesmag

Havre Drik

Havredrik Natural er lavet af hele økologiske havre. Den indeholder ingen tilsat sukker og skylder den naturlige sødme til de sukkerarter, der dannes under fermenteringen, som omdanner havre stivelse til naturlige sukkerarter. Denne drink er 100% vegetar og laktosefri.

Ingredienser:
Vand, havre (15%), økologisk solsikkeolie, havsalt.

Mandel Drik

Lækker drink, der skyldes kombinationen af søde mandler og havrens milde smag.

Drikken er laktosefri og lav i mættet fedt. Desuden er det en naturlig proteinkilde, hvortil der ikke blev tilsat sukker, da denne drink naturligt indeholder sukker.

Ingredienser:
Vand, havre (14%),mandler (2,6%), lecithin (økologisk solsikke)

Vegedan ApS

Lærkevej 3
8240 Risskov

CVR: 36538929

Tel: +45 50 69 83 40

E-mail: jens@vegedan.dk