Vegan Deli

Økologisk, sundt og nem at tilberede

Brødrene Anthony og Gregory Verhaeghe overtog i 1998, efter endte studier, familiens fødevarer virksomhed.

De havde bemærket at med vores aktive livsstil var det svært at holde en balanceret kost. Folk savnede sunde alternativer. Motivationen var altid sundhed, bæredygtighed eller etisk, oftest kombineret med et ønske om at reducere indtaget af kød og fisk. På det tidspunkt var markedet for plantebaseret kost primært præget af produkter fremstillet på soya, seitan og tofu. Det var yderst sjældent disse produkter var økologiske. Brødrene besluttede derfor at at omlægge deres produktion til vegetariske og veganske fødevarer af højeste kvalitet. Helt fri for soya og 100% økologisk.

Missionen, dengang som nu, er at skabe smagfulde og lette at tilberede produkter i en kvalitet du vil servere som et festmåltid for venner og familie. Det lykkedes til fulde for brødrene Verhaeghe med Vegan Deli.

Høje produktions standarder

Vegan Deli produktion er udelukkende vegansk og vegetarisk. Fabrikken er certificeret 100% emissionfri og ingen farlige kemikalier lukkes ud.

  • Spildevand renses før det udledes
  • Der bruges kun miljø certificeret rengøringsmidler
  • Al plastik og pap genbruges
  • Der bruges kun genanvendeligt plastik
  • Logistik optimeres i forhold til at begrænse CO2 udledning

Den veganske indkøbskurv

En travl hver dag gør mange vælger den lette og hurtige løsning fremfor et godt hjemmelavet måltid. Det har store konsekvenser for både helbred og miljø.

Vegan Deli giver 4 smagfulde råd:

  • Altid have rigeligt med kvalitetskrydderier
  • Køb kun frugt og grønt der er i sæson
  • Undgå madspild gør fryseren din ven.
  • Vær aldrig bange for at prøve nye opskrifter

Smagen af kærlighed og respekt

Vores voksende forbrug af kød, fisk og mejeriprodukter har i høj grad ændret industriens måde at arbejde på. Vores nye måde at forbruge mad på og vores voksende efterspørgsel har stor indflydelse på skovrydning, spildevand og luftforurening. De fleste marker bruges nu til at fodre dyrene.

For at reducere denne virkning er vores produktionsplan 100% fri for kød, fisk og mælk for at tilbyde dig en større påskønnelse af produkterne. Det meste af vores emballage og kasser er produceret af genbrugsmateriale.

Vegan Schnitzel

180 gr

Plantebaseret alternativ til den klassiske schnitzel. Lækker sprød uden på og fyldt med lækker smeltet vegansk ost inden i. Perfekt i en burger eller helt klassisk serveret med stegte kartofler og dampede grøntsager.

Vegi Burger

150 gr

Plantebaseret alternativ til den klassiske burgerbøf. Fyldt med lækre grøntsager som løg, gulerod, peberfrugt, ærter og majs. Perfekt i en burger med hele molevitten eller helt plain serveret med en salat

Vegan Burger

150 gr

Plantebaseret alternativ til den klassiske burgerbøf. Steg eller grill den helt som du ville en bøf. Perfekt til den ultimative veganske sommer burger, med eller uden vegansk cheddar med pommes og hele molevitten

Vegedan ApS

Lærkevej 3
8240 Risskov

CVR: 36538929

Tel: +45 50 69 83 40

E-mail: jens@vegedan.dk