OrgraN

Australske “Free from” pionere

Året var 1984. Den første Apple Macintosh-computer blev afsløret for verden. I biograferne vistes klassikere som Ghostbusters og Indiana Jones. Tetris skulle snart blive et af de mest ikoniske videospil nogensinde.

Og midt i årtiets popkulturelle revolution startede brødrene Frank og Max en egen revolution. Med en vision om en sundere måde at leve på og specialiseret sig i alternative korn, var de to brødre banebrydende inden for ‘fri fra’ industrien … og derfor blev ORGRAN -mærket født.

Nu, over 30 år senere, er ORGRAN det førende og betroede valg for dem med særlige kostbehov, der nydes i mere end 70 lande rundt om i verden. Plus, med over 80 lækre og nærende glutenfrie produkter at vælge imellem, kan du stole på, at ORGRAN holder dig ‘fri til at føle dig godt’!

I over 60 år forbliver Roma Food Products stadig som et privat, familieejet selskab den dag i dag og er uden tvivl verdens største allergenvenlige fødevareproducent i flere kategorier.

100% dedikation

ORGRAN er et af de få produktionsanlæg i verden, der er 100% dedikeret til glutenfrie og allergivenlige fødevarer.

De 8 mest almindelige fødevareallergier i verden er; mælk, æg, nødder, hvede, sesam, soja, skaldyr og fisk.

Alle ORGRAN produkter er glutenfri, hvedefri, ægfri, mælkefri, gærfri, nøddefri, sojafri, vegansk og kosher.

Dedikeret bæredygtighed

Alle ORGRAN -produkter er veganske og produceret uden animalske derivater, hvilket sikrer effektiv udnyttelse af naturressourcer og beskyttelse af dyr.

ORGRAN bestræber sig på at skaffe lokale ingredienser certificerede og pålidelige leverandører, og accepterer ikke støtte nogen form for udnyttelse af miljø, dyr eller mennesker.

Low FODMAP

OrgraN er certificeret Low FODMAP partner. Low FODMAP er en certificering der udelukker de ingredienser fra kosten der er årsag til irritabel tyktarm (IBS).

Low FODMAP’s store succes i Australien har gjort den særdeles populær blandt diætister der anbefaler diæten som forebyggelse af mange tarmproblemer.

Se mere om FOODMAP HER

Vegan
Easy egg

250 gr

Grøntsagsbaseret vegansk æggealternativ der gør det muligt at lave og nyde alle de klassiske æggeretter. Guldvinder, Food Awards 2018.

Ingredienser:
Kikærtemel, majsmel, stabilisatorer (vegetabilsk gummi: Methylcellulose), vegetabilsk protein, dextrose fra majs, salt, gurkemeje, hævemiddel (calciumcarbonat), hvidløgspulver.

Selvhævende glutenfri mel

500 gr

Nu kan alle få fornøjelsen af klassisk bagværk helt uden at bekymre sig om gluten. Et helt naturligt og fruktose-frit alternativ til hvedemel.

Ingredienser:
Majsstivelse, Tapioca-stivelse, rismel, hævemidler: Glucono Delta Lactone, Sodium Bicarbonate. Vegetabilsk tyggegummi (fortykningsmiddel): Guargummi.

Glutenfri
pasta shell

250 gr

Majs og Grøntsagspasta fremstillet af nærende solmodnet majs og grøntsager. Glutenfrit, alsidigt, rig på ernæring og smager fantastisk.

Ingredienser:
Majsmel (79%), Rismel, Spinatpulver (0,5%), Rødbedepulver (0,4%), Løgpulver (0,2%)

Vegedan ApS

Lærkevej 3
8240 Risskov

CVR: 36538929

Tel: +45 50 69 83 40

E-mail: jens@vegedan.dk